tapijt reinigen

Tapijt reinigen

tapijt reinigen is een klusje waar enige expertise bij komt kijken. Glashelder behandelt u tapijt met veel zorg. Om tot een goed resultaat te komen is het belangrijk dat er een aantal stappen worden doorlopen. Alles valt of staat met een goeie voorbereiding, om namelijk tot een blinkend resultaat te komen.

 

Tapijt reinigen in de praktijk.

Natuurlik verplaatsen wij allen meubelen zelf en hoeft u geen enkelen moeite te doen om u tapijt te laten reinigen. alles zit bij de prijs in.

Stap 1: Het verwijderen van losse vuildelen. Dit doen we door het grondig stofzuigen van u tapijt. Hiervoor nemen we een aparte stofzuiger mee die krachtig genoeg is om alle losse deeltjes te verwijderen. Want vooral zand heeft namelijk nog al eens de neiging om uit te vlekken.

Stap 2: Als er vlekken zijn die hardnekkig zijn, zoals bijvoorbeeld chocola of rode wijn, dan worden deze voorbehandeld met een aparte vlekkenmiddel die de vlek oplost en daardoor eens stuk makkelijker zich laat verwijderen.

Stap 3: Het reinigen van het tapijt zelf, Dit gebeurt met een speciale machine die twee functies heeft namelijk: het inzetten van het tapijt met een apart reinigingsmiddel dat is opgelost in water. De machine brengt heel gedoseerd een mengsel aan van water en reinigingsmiddel. Als het tapijt ernstig vervuil is zullen we er in de meeste gevallen voor kiezen om het tapijt eerst in te zetten met een reinigingsmiddel waar de verhouding van reinigingsmiddel en water ander liggen, om zo tot een betere reiniging te komen.

Als dit niet nodig is dan is het na het inzetten met het reinigingsmiddel waar de tweede functie van het apparaat om de hoek komt, namelijk het verwijderen en opzuigen van het vuil en het overtollige water uit het tapijt. Dis is nodig anders blijft u met een kletsnat tapijt zitten.

Over het algemeen duurt het een goeie dag voor u tapijt weer helemaal droog is, maar dan is het resultaat er ook naar.

Wil u graag een schoon tapijt neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

 

 

× Nu een afspraak maken Klik dan op deze button .