Kunststof reinigen

Kunststof reinigen

Kunststof reinigen.

Na verloop van tijd kunnen door allerlei onstandigeheden u kozijnen, goten, boeien, windveren en dakkapelen erg vuil worden. Op zich is dit geen probleem want ze zijn makkelijk te behandelen en te reinigen. Alleen is vaak de hoogte een probleem voor veel mensen.

Wij kunnen u hier in bijstaan voor een gusntig tarief.

Wij reinigen en behandelen de kusntof met een speciaal middel dat ervoor zorgt dat het niet alleen schoon word, maar ook voor lange tijd schoon blijft.

 

Kunststof reinigen, hoe reinigen wij u kozijnen?

 

Stap 1 Voor gladde kozijnen maken wij tegenwoordig gebruik van een middel dat zowel ontvet en tegelijker tijd een beschermende laag aanbrengt. Dit scheelt tijd en energie en dus ook in de kosten voor het reinigen.  Want veel dingen kunnen dus nu in 1 handeling. We zetten de kozijnen in met een in de juiste verhouding opgeloste hoeveel schoonmaak midden en doormiddel van een gloria pomp word heel het kozijn ingezet voor een minuut of 10. Zo kan het schoonmaakmiddel optimaal zijn werk doen en lost al het vuil op en kan het zonder schade worden verwijderd. Eventueel word hardnekkig vuil verwijderd doormiddel van een antikras sponsje, deze hebben de mogelijkheid om hardnekkig vul te verwijderen zonder dat uw kunststof beschadigd.

Stap 2 Als het vuil is verwijderd dan is het tijd om de boel droog op te wrijven met een heavy duty microvezel doek.  Dit zorgt voor een diepe glans en activeert de beschermende wax. Nu is het resultaat optimaal en het middel blijft zeker een jaar actief. Wij raden u dan ook aan om minimaal 1 maal per jaar u kunststof te laten reinigen, en als u aan een drukke straat woont dan kan het raadzaam zijn om twee keer per jaar u kunststof te laten reinigen.

Stap 3 Een stukje extra service van ons, want als u de kozijnen en windveren laat reinigen door ons dan worden de ramen door ons gratis gewassen, hiermee bespaart u algauw 30 euro. Wij doen dit echter niet zonder reden want wax resten kunnen onder invloed van zon inbranden in uw ramen, en dit willen wij ten alle tijden voorkomen . Want voor ons is het belangrijk dat de klant tevreden is.

Wilt u graag een vrijblijvende offerte mail dan naar glashelderterapel@gmail.com

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Nu een afspraak maken Klik dan op deze button .