GlasHelder Glazenwassers

Serre, Carport en overkappingen

Serre,  Carport en overkappingen

Serre, Carport, en overkappingen zijn een geweldige aanvulling of uitbreiding voor uw huis, ze geven extra plek, extra licht en een gezellige uitstraling. Maar zoals zo vaak zien we regelmatig terug dat er met het schoonmaken geen rekening is gehouden. De bovenste ramen zijn vaak onbereikbaar en na een tijdje word het zelfs storend de groene aaslag die zich verzameld op de ramen en kozijnen of platen.

Wij kunnen u gelukkig hier in bijstaan, door onze ruime ervaring met het reinigen van uw serre of carport, krijgt het weer de frisse en nieuwe uitstraling die u gewend was.

Serre

Uw Serre kunnen we van binnen en buiten op een professionele manier reinigen op diverse manieren. Is u serre van kunststof dan kunnen we ook het kunststof behandelen met een speciale wax die ervoor zorgt dat u Serre voor een langere tijd mooi blijft, door de wax hecht vuil zich veel minder snel en krijgt u Serre een mooie glans.

De ramen worden danwel traditioneel gewassen of doormiddel van Osmose, dicht licht geheel aan de bereikbaarheid en we zullen altijd van te voren langs komen om te kijken wat de mogelijkheden zijn en de kosten, dit is geheel vrijblijvend.

Carport of Overkapping

Uw Carport of overkapping kan op verschillende manieren zijn gebouwd en kan dus ook op vele manieren worden gereinigd.

Wij kiezen als we een carport reinigen voor het totale plaatje, dus zijn er goten dan worden die geleegd, de kunstoog platen worden behandeld met anti alg zodat ze niet weer zo snel groen worden en kunststof word in de was gezet. Desgewenst behandelen we u Carport of overkapping met antispin zodat u auto minder snel vuil word door deze lastige beestjes.

Wilt u een vrijblijvende offerte of meer weten hoe wij u kunnen helpen neem dan contact met ons op en wij komen graag bij u langs om te praten over de mogelijkheden en natuurlijk een voordelige prijs

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

× Nu een afspraak maken Klik dan op deze button .