Rolluiken Reinigen

Rolluiken Reinigen

Rolluiken Reinigen is een speciaal klusje, waar veel mensen niet eens aan denken omdat ze geloven dat het niet mogelijk is om ze te reinigen, of in de beste gevallen als het raam naar binnen opengaat een stukje.

Wij van glashelder hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd in het het reinigen van rolluiken. Wij doen dit op een doeltreffende manier en behandelen ze gelijk met een waslaagje zodat vuil zich ook minder gauw hecht.

Hoe werken wij

1.Eerst maken wij een afspraak met de klant, dit omdat de meeste rolluiken vanuit huis bedient moeten worden. Dit doen we vaak samen zodat de kosten hierdoor beperkt blijven, 1 persoon is goedkoper dan twee

2.Vervolgend komen wij langs en verwijderen we de kappen, van de rolluiken en maken deze buiten en binnen schoon, zodat het vuil dat zich heeft verzameld niet weer terecht kan komen op de rolluiken.

3. Vervolgens laten we de rolluiken zaken totdat volledig naar beneden zijn en we de buitenkant kunnen in spuiten met onze speciale was en shine reinigingsmiddel, deze reinigt en laat een beschermende waslaag achter zodat muggenpoep en dergelijke minder gauw hecht en makkelijker is te verwijderen.

4 Zodra de buiten kant schoon in gaan we stap voor stap de binnenkant doen, dit een msn tijdrovend klusje omdat we met korte stukjes kunnen schoonmaken. Dit doen we trouwens op dezelfde manier als de buiten kant. Het resultaat is uiteindelijk een helder wit rolluik zonder vuil.

Bent u oom geïnteresseerd of wilt u een vrijblijvende offerte stuur dan een mailtje naar glashelderdienstverlening@gmail.com of maak gebuikt van onze offerte whatsapp. u stuurt een apple naar ons nummer op 0639777639 met daarin de foto,s van u rolluiken en u ontvangt doorgaans binnen 12 uur een complete offerte voor het laten reinigen van u rolluiken.

 

Glashelder en heldere kijk op uw schoonmaakwerk.

 

× Nu een afspraak maken Klik dan op deze button .