Overlijden en ontruimen woningen.

Overlijden en ontruimen woningen.

 

En lastig en vaak moeilijke klus, om na het overlijden van een dierbare te worden geconfronteerd met de harde realiteit van het ontruimen van het huis. Voor veel mensen is het te confronterend of te snel. Zeker als het gaat om een huurhuis, want de extra kosten zijn vaak niet wenselijk.

Wij nemen graag een stukje zorg uit uw handen, en doen dit graag in samenwerking met u.

U kunt ons namelijk inzetten voor niet het alleen schoon opleveren van het huis, maar ook voor het eventueel afvoeren van overbodig meubilair, en andere dingen.

Hoe gaat het in zijn werk.

Zodra u contact met ons heeft opgenomen maken wij een afspraak om samen te kijken wat u van ons verwacht, de dingen die moeten blijven zullen we voorzien van een etiket zodat er niet onverwachts dingen worden weggegooid. Desgewenst brengen we deze dingen tegen vergoeding bij u thuis of op locatie.

Daarna word er een inventarisatie gemaakt van de dingen die weggaan, deze dingen worden of door ons naar een kringkoop gebracht, mits ze nog in staat zijn om door te verkopen, of we brengen ze naar een afvalverwerker.

Daarna word het huis goed schoongemaakt zowel binnen als buiten leveren we alles zo op dat de woning zo weer over kan worden gedragen aan de verhurende/verkopende partij.

Mocht het nodig zijn om de tuin ook op te knappen dan is  dit een mogelijkheid, vaak worden schuren en garages verkocht aan de nieuwe eigenaar maar mocht dit niet het geval zijn dan kunnen deze in overleg worden afgebroken en worden verkocht, de opbrengst hiervan word gebruikt om het aantal uren dat is besteed aan het slopen te vergoeden, natuurlijk kunt u ook zelf de schuur verkopen en ons het laten slopen, de gemaakte uren worden dan rechtstreeks door u betaalt.

Dus wilt u volledig in rust afscheid nemen van u dierbare dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

× Nu een afspraak maken Klik dan op deze button .