Anti Spin hoe werkt het

Anti Spin hoe werkt het

Anti Spin hoe werkt het ,Verwijder zoveel mogelijk alle webben en spinnennesten van uw huis, tuinhuis, schutting, tuinset, speeltoestellen.
Doe dit met een ragebol en met evt. een borstel en water.

Als dat gedaan is behandel dan alle looproutes en schuilplekjes waar de spinnen en de insecten zich normaal ophouden, dit zijn de plekjes waar het droog blijft als het regent. (onder dakgoot, bovenkant raamkozijn, hoeken, naden, kieren, alle plekken waar je webben ziet).  Spinnen nestelen zich ook in de buurt van verlichting/lampen, omdat er weer andere insecten op het licht afkomen, de spin wil deze insecten weer vangen in zijn web.

 1. 1 Literfles:
  Het product meng je 1 deel op 3 delen water in een plantenspuit of drukspuit.   (Bij erge vervuiling 1:  2 of 1 : 1) Zet de pomp op de douchestand en nevel/spuit het in.
 2. Spuitbus (goed schudden):
  Is kant en klaar om te spuiten. (na gebruik het spuitdopje even doorblazen)
  Eventuele druppels wegvegen. Nu komt het beschermlaagje op alle plekken waar de spinnen en insect normaal zit of zijn nest maakt. Na een eindcontrole is de behandeling klaar. Uw huis, hout en schilderwerk is nu voorzien van een beschermlaag.

 

Hoe werkt antispin?

Antispin heeft een drievoudige werking:

 1. Weren van spinnen en insecten (muggen, wespen, vliegen)
 2. Losweken en afbreken van vervuiling van spinnen en insecten.
 3. Beschermen van de ondergrond door een vuilafstotende beschermlaag waarop de insecten en spinnen zich niet meer willen nestelen.

 

Wanneer is de beste tijd om te spuiten?

In het voorjaar als de zon gaat schijnen komen de eventuele aanwezige nesten uit, dan moet je spuiten. (mei/juni/juli). In het najaar in augustus is de spin op zijn sterkst en het grootst omdat de vrouwtjes dan gaan paren. Het is aan te raden om in augustus en september alles nog eens bij te spuiten. Hierdoor voorkomt u dat een nieuwe spin in de winter weer nieuwe nesten gaat maken.

 

Krijg ik na een behandeling dan geen last van muggen of andere insecten?

Nee, vliegende en andere insecten waaronder muggen houden ook niet van de beschermlaag die achterblijft, ze zullen dus niet op de plek gaan zitten die behandeld is.

 

Is Antispin  gevaarlijk of giftig?

Nee, Antispin is 100% biologische oplosbaar en veilig voor mens, plant en dier. Je kan het dus ook op de planten spuiten. Gemaakt onder de strenge eisen GMP, ISO 9001 en ISO 14001. Tevens valt Antispin als een van weinige producten tegen spinnen onder het gedifferentieerd handhavingsbeleid (biociden) van VROM.

 

 

Wanneer kan ik mijn ramen weer wassen na een behandeling?

 

Na de behandeling heetft het product in ieder geval 24 uur nodig om op te drogen en in te trekken.

Het houtwerk kunt u hierna eventueel ook weer schoonmaken. U kunt alleen niet met de hogedrukreiniger naspuiten, want dan spuit u het laagje tussen alle kieren en naden weg.

 

Laat Antispin vlekken achter?

Nee, Antispin is getest op alle ondergronden. Maar het is wel aan te raden eerst een proefstukje te zetten. Antispin niet gebruiken op doorzichtige kunstof platen en zink. Bij natuursteen eventuele druppels wegvegen.

 

Hoelang ben ik nu van de spinnen af?

Antispin werkt 3 maanden en kan een nawerking hebben tot 6 maanden, afhankelijk van het weer en de spinnenpopulatie.

 

Kan ik mijn woning ook laten behandelen?

Ja, dat kan kijk op

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Nu een afspraak maken Klik dan op deze button .